SERVEIS

HOME NEW HOME® t’ofereix un ampli ventall de serveis, tots ells relacionats amb l’àmbit de l’habitatge.

Home Staging

Fem brillar la teva casa amb l’objectiu que aconsegueixis vendre-la o llogar-la en el mínim TEMPS possible i amb el màxim benefici. Realitzem un reportatge fotogràfic per tal que puguis fer servir les fotos a la teva web o portal immobiliari.

Restyling

Preparem la teva casa per posar-la en venda o lloguer amb el mobiliari existent a l‘habitatge. Despersonalitzem tots els espais i els convertim en estances neutres perquè agradin a tots els clients potencials. Inclou un reportatge fotogràfic.

Deco Shopper

Et visitem a casa teva, per veure com et podem ajudar, i t’entreguem una shopping list amb el mobiliari i objectes decoratius més adients per la teva llar. Si no tens TEMPS, gestionem la compra i instal·lació de tots els objectes.

Open House

Organitzem una jornada de portes obertes de l’habitatge que surt al mercat de lloguer o de compra, després d’haver realitzat un Home Staging total o parcial, i coordinem l’assistència dels clients potencials.

Assessorament immobiliari

t’ajudem a trobar la teva llar, segons les teves necessitats i les teves preferències en el mínim TEMPS possible. Fem la recerca i filtrem les diferents opcions i preparem un port foli d’habitatges, coordinant l’agenda de les visites segons la teva disponibilitat.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a l'obtenció de dades estadístiques de navegació dels nostres usuaris, amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continues navegant, donem per fet que acceptes el seu ús.